Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Memoriál B. a V. Horákových 2011

V sobotu ráno se naše početná výprava trenérů a gymnastek vypravila do Pardubic na závod pořádaný jako vzpomínku na tragicky zemřelé členky místního oddílu - Memoriál Blanky a Verunky Horákových.

Jako první do závodu vstoupila nejmladší členka naší výpravy - Natálka Králová, která zacvičila krásná prostná, avšak krátká tréninková zkušenost na nejzrádnějším nářadí a smolné 4 pády z kladiny odsunuly Natálku na předposlední místo. I tak si však Natálka zaslouží velkou pochvalu za nové zařazené prvky do sestav.

Poté ke svému závodu nastoupila druhá kategorie, ve které jsme měli jednu závodnici, a to Nicolku Petříkovou, která si zaslouženě vystoupala na nejvyšší stupínek, a to s více než bodovým náskokem na druhou závodnici a celkově ze všech kategoriích dosáhla nejvyššího bodového zisku.

V kategorii děvčat narozených v roce 2000 - 1999 jsme měli trojí zastoupení. Nejlépe se umístila Tereza Gregárková na 6. místě, 9. skončia Kateřina Sýkorová a 10. Křížová Tereza.

Další medaile jsme si připsaly díky vítězství Báry Čadové, která zvítězila před místní závodnicí a na stupínky jí doprovodila ještě Klára Válková, která skončila na třetím místě.

V nejstarší kategorii obsadila 3. příčku Martina Sedláková.

Na závěr byly vyhlášeny výsledky družstev, a to netradičně dopředu nahlašovaných dvojic děvčat z mladší kategorie (I. nebo II.) + jedna závodnice z kategorie starších gymnastek. Naše družstvo ve složení Anna Černická a Bára Čadová si vystoupalo na druhý stupínek, avšak po ukončení vyhlášení výsledků byla zjištěna chyba ve výsledcích a této dvojici byl předán krásný pohár pro vítězky  a stříbrné medaile vyměněny za zlaté.


VÝSLEDKY